Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2019 20:16 - Проблеми със ставите - Как да се отървем?
Автор: vivavit Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3129 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 03.07.2020 15:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


«Запомнете простата истина и не слушайте никого: ставите могат да се излекуват завинаги, дори и в най-дълбока старост»

image

Д-р Сахиб специалист по мануална терапия, твърди, че ще излекува 18-годишна остеохондроза за няколко месеца. И, че ще излекува напълно дори най-изоставения артрит на всеки възрастен само за 78 дни. А болките в ставите, при правилен подход, ще изчезнат за 4 дни! И в продължение на 28-годишното си лекарско практикуване, той потвърждава всяко свое твърдение на практика.
Веднага след предаването по БНТ 1 (на тема "Как да се запази здравето на ставите в напреднала възраст"), д-р Сахиб се съгласи да даде интервю за опита си във лечението на ревматологични заболявания.

- Здравейте, д-р Сахиб! Кажете, вярно ли е, че заболяванията на ставите и остеохондрозата са "задължителни" спътници на зрялата възраст?

- Здравейте! Разбира се, че това не е вярно. Задължителните спътници на зрялата възраст, това са прекаленото доверие в лекарите, които Ви лекуват години наред, но все не могат да Ви излекуват. Всъщност, ставите, хондроните, пък и целият скелет се лекуват доста добре във всяка възраст. Това е доказано научно. И ако знаете тайната и положите малко дисциплина - можете да се излекувате много бързо, дори в домашни условия, както правят стотиците ми пациенти по целия свят.

- И каква е тази тайна?  

- Първо трябва да разберем от какво се появява болката. Общо, в енциклопедиите има около 147 възможни причини за появата на остеохондрозата и артрозата, но последствието е само едно – нарушаването на ХРУЩЯЛНАТА ТЪКАН и СТАВНАТА СИНОВИАЛНА ТЕЧНОСТ , в резултат на което губят нормалните си функции, което от своя страна предизвиква болка. А това става заради лошо кръвоснабдяване. Възстановявайки кръвоснабдяването на ставата, ние ще я излекуваме - и това е цялата тайна!

- Да, но нали се смята, че е почти невъзможно да се възстанови кръвоснабдяването след 40 годишна възраст?

- Това са пълни глупости! Много пъти съм вдигал хора от инвалидната количка дори след катастрофи, а това е много по-страшно, отколкото 40-годишната възраст.

- Но все пак, ако говорим за възрастови заболявания, кои са първите признаци за влошаването на ставите след 40 годишна възраст?

- Първите признаци са хрускането, зачервяването, отичането и изтръпването на пръстите, и периодична болка. Това най-често се дължи на физическо претоварване на ставата. Наднорменото тегло, заседналия начин на живот, повтарящите се движения, вдигането на тежести, всичко това води до претоварване. Ставните хрущяли се разрушават, костите започват да се търкат един в друг, за това чувствате неудобство и нетърпима болка. В резултат на това се появява скованост на движенията, възпаление, а след това крайника може да онемее напълно. Също така, отрицателно въздействие има и високото съдържание на   сол в организма. Ако имате болка в ръцете или краката си, спешно трябва да ограничите консумацията на храни и напитки, съдържащи натрий:

- За какви именно продукти става въпрос?

- Списъкът е сравнително прост: Не се препоръчва да се пият:
•  Минерална вода
•  Доматен сок
•  Туршии
•  Алкохолни напитки
•  Айран, кисело мляко (млечни продукти със съдържание на натрий) Не се препоръчва да се ядат:
•  Солено масло, маргарин
•  Всички видове твърди и меки сирена
• Пушени меса, шунка, бекон, сланина, нарязано пушено месо, пача, консервирано месо
•  Кренвирши, салами (в промишлено приготвените колбаси и други месни продукти, в които са добавени различни консерванти и стабилизатори, които съдържат много натрий)
•  Месни и рибни ястия за бързо хранене
•  Пушени и консервирани риба и морски дарове •  Раци, омари, скариди (приготвени със сол)  
• Зеленчукови консерви
•  Чипс  
• Печени и солени ядки, фъстъчено масло
• Сосове, кетчуп, заливки за салати, маринати
• Всички видове сухи супи
• Кубчета бульон

- Списъкът не е малък. Д-р Сахиб, направете описание на един Ваш средностатистически пациент.

- Повечето от моите пациенти са обикновени хора на възраст над 40 години, при които болестта се е появила "от възрастта". Те идват с много сходни проблеми: остеохондроза, артроз, артрит, радикулит, притискане на нерв. Тези заболявания ги съсипват и им пречат да водят нормален начин на живот. Пациентите едва ходят, плачат от болка. А изглеждат като обикновени хора - не са спортисти или хора с увреждания. Оплакват се - "защо точно на мен, защо аз?". А аз им отговарям: не се оплаквайте, а възстановявайте кръвоснабдяването си. - Ами как да възстановим кръвоснабняването си на тази възраст? - Доскоро лекувах хората с помощта на физкултура и комплекс от 96 упражнения с уреди. Това е изключително ефективен, но много тежък, продължителен и скъп метод. Хората ги боли, трудно им е, нямат време и пари да ходят на тренировки. Вярвах, че трябва да има по-съвременен и лесен начин - и аз го намерих.

- Колко интересно! Разкажете на нашите читатели за него?

- Да, разбира се. Във връзка с моята работа, се запознах с г-н Георги Георгиев, който ми разказа своята история, как е   излекувал много бързо и успешно тежко счупване на подбредрената кост и е помогнал на много свои познати с костни, ставни и мускулни проблеми. В основата на своето лечение, той е използвал специално приготвен билков продукт. Признавам, че когато научих за пръв път от него за този метод, подходих много скептично, защото не вярвах в неговата ефективност, но след като ми предложи безплатни проби от произведения от него продукт, реших да опитам и бях изумен, след края на тестването - от 170 доброволци - 160 човека напълно се бяха излекували от своите болести, това са повече от 94% от всички доброволци. 5.6% усетили значителни подобрения, и само при 0 .4% не се наблюдава подобрение.

 - И какво е това средство?

- Става дума за специалния гел "Зарасличе". Това е такова средство, което може в най-кратки срокове, буквално за няколко дни, да Ви избави от болките в гърба и ставите, а за около един месец да излекува дори и по-тежки заболявания.

- Изглежда невероятно, как работи този чудотворен крем?  

- Тук няма никакво чудо, просто наука. Основната съставка на лекарството е екстракт от черен оман (зарасличе).Т.е. неговата основна задача е създаване на нова костна тъкан. Можете ли да си представите биологичната сила на подобен механизъм? За сега нищо по-добро за активизиране на кръвообращението в костите и ставите в природата не съществува. Тази билка се използва още в древността за лечение на римските   войни. Лекувани са най - различни травми, от счупвания, натъртвания, до мускулни разскъсвания и ставни заболявания. За да се подсили действието и да се разшири обхвата на приложение в гелът са добавени Д-Пантенол и Алантоин. Дори едно нанасяне е достатъчно, за да се активират повече от 93 000 клетки, които участват директно в процеса на притока на кръв. И така, с всяко нанасяне. Това е основен принцип на лечение.

- Звучи впечатляващо. Само, че обяснете ни, какво означава това за обикновените хора с техните болести?

- Това означава, че средновековната медицина остава в миналото и сега вече всеки може да излекува ставите си в домашни условия за един-два месеца. "Гел Зарасличе" не замразява и не обезболява, той "рестартира" организма на клетъчно ниво. Премахвайки причината за болката, Зарасличето връща ставите и гръбначния стълб в здравословно състояние. Казано на прост език, болният не само, че ще се отърве от симптомите, но и ще премахне корена на болестта. Още на първия ден кремът стартира системата за регенерация на организма и облекчава болката. А след тричетири седмици терапията вече ще бъде завършена.

- Оказва се, че "Зарасличе" третира всички заболивания. Така ли?

– Да, така е. Възстановявайки кръвоснабдяването, той третира всяко заболяване на ставите и гръбначния стълб - артроза, артрит, ишиас, ревматизъм, радикулит, остеохондроза, разместване на гръбначните дискове,   навяхвания, натъртвания, синини, счупени кости, слънчеви изгаряния, кожни изгаряния пък и дори разширени вени - гелът е невероятно ефикасен.Също така, гелът на Вивавит облекчава болката още с първото нанасяне, а в последствие напълно ликвидира заболяването. Не ме разбирайте погрешно, макар и да обичам оздравителните техники, включващи физически упражнения и спорт, те са   много трудни и за повечето пациенти този продукт е най- простия, ефективен и достъпен начин за лекуване. Гел Зарасличе  е уникално ефективно средство за възстановяване на ставите и предотвратяване на ставни заболявания, само въз основа на състава си.

Всяка доза от Гел Зарасличе гарантирано съдържа 150 mg Алантоин и 380 mg Д-Пантенол и това количество напълно покрива нуждата на организма за борбата му с възпалителните процеси на ставите и за възстановяването на съединителната тъкан на ставите.

Ето защо можете да бъдете абсолютно сигурни в изключителната ефективност на Зарасличето.Очевидно е, че реален резултат е възможен само при курсово лечение. В зависимост от целите и здравното състояние на ставите, препоръките за лечение могат да бъдат следните:

- за поддръжка и профилактика - минимален препоръчителен курс от 3 - 5 седмици
- за възстановяване - двоен курс от 6 - 10 седмици

В зависимост от състоянието на ставите можете да повторите курса след един месец. За да закрепите ефекта лечението задължително трябва да се повтори в рамките на една година. 

- Д-р Сахиб, Благодаря Ви за интервюто! Може би, искате да кажете нещо на нашите читатели, преди да се разделим с Вас?

- Да, разбира се. Аз искам да обърна вниманието на читателите върху това, че ставните заболявания не само, че водят до дискомфорт, но и скъсяват живота им с 6-12 години. Така че, дори и най-слабите периодични болки са повод да обърнете внимание на проблема. В края на краищата, никой няма да Ви каже, че е време да се лекувате. 
                  


От Вивавит разбираме, че проблемите и болките на хората са най - различни. Не сте сигурни дали "Гел Зарасличе" е подходящ за вашия случай? 
Обадете се за безплатна консултация! +359876011468           ИЛИ
Поръчайте като отворите този линк -  http://bit.ly/VivavitBG
     
     
          Натиснете върху клипа за повече информация
:





Тагове:   лечение,   болки,   стави,


Гласувай:
2




1. doranikolova - Благодаря Ви!
11.06.2019 15:46
Взех този крем в опитите си да се избавя от болките в ставите, въпреки че не вярвах особено в ефекта от него. На мен лично ми помогна много.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vivavit
Категория: Други
Прочетен: 7735
Постинги: 2
Коментари: 1
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930